Fiscaal adviesbureau en boekhouding Heleven en Hebo

Accountantskantoor Heleven

Heleven Henri, zaakvoerder en vennoot van ons fiscaal adviesbureau, studeerde in 1977 af aan de P.H.H.I. te Hasselt in de studierichting Boekhouden-Accountancy.

De eerste werkervaring werd opgedaan bij Ford Genk als stagiair bij de crediteurenboekhouding. Na het vervullen van zijn legerdienst werd hij in 1978 hoofdboekhouder bij de Groep Olaerts NV te Genk.

In 1981 werd hij stagiair-accountant bij fiscaal adviesbureau Foederer te Genk. Na de stageperiode werd in 1985 met succes deelgenomen aan de examens NCAB te Brussel voor de erkenning van het beroep van accountant en belastingsconsulent.

In 1983 werd de eerste inschrijving genomen voor het zelfstandig beroep van boekhouder-fiscalist.

In de periode 1985 - 1991 was hij actief als hoofdboekhouder van de Groep Hamelers - Genker Transport - ETM Electronics.

Einde 1988 werd Accountantskantoor Heleven BVBA opgericht.

Boekhoudkantoor Hebo

Zaakvoerder Hilda Boonen was van 1978 tot en met 1981 werkzaam als intern boekhouder bij het Mariaziekenhuis te Neerpelt. De daaropvolgende jaren werd met succes deelgenomen aan allerhande opleidingen inzake boekhouden en fiscaliteit.

In 1991 werd Boekhoudkantoor Hebo BVBA opgericht.

Vanaf 16/02/1994 werd de erkenning als boekhouder B.I.B.F. bekomen. Er werd nauw samengewerkt met Accountantskantoor Heleven van echtgenoot Heleven Henri.

Wij zijn een kleine organisatie met 2 vennoten en 2 medewerkers waardoor we het persoonlijk contact met onze klanten kunnen bewaren.

Ons cliënteel bestaat uit KMO's, vrije beroepen en zelfstandigen. Naast het verwerken van de volledige boekhouding, BTW-aangiftes en belastingaangiftes besteden wij veel aandacht aan tussentijdse resultaten zodat er tijdig de juiste maatregelen kunnen genomen worden en na afloop van een boekjaar fiscaal geen verrassingen uit de bus komen.

Wij zijn vlot bereikbaar tijdens de kantooruren en na 17 uur op afspraak.
Wij doen dit alles tegen betaalbare tarieven.

Professionele omkadering:

Heleven Accountantskantoor
is aangesloten bij het Accountants & Belastingconsulenten

Hebo Boekhoudkantoor
is aangesloten bij het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten.

De lidmaatschap garandeert een kwaliteitswaarborg onder andere door de deelname aan opleidings- en bijscholingsprogramma's.

Contacteer ons voor fiscaal advies of een afspraak. Onze fiscale adviesbureaus staan tot uw dienst.