Online boekhouden

Het internet wordt gebruikt door iedereen, maar voortaan kunt u het ook gebruiken voor uw boekhouding. In samenwerking met ons kantoor wordt online boekhouden kinderspel!

Gedeelde boekhouding

Voor online boehouden werken we samen met Admisol. Dit is een digitaal boekhoudprogramma. Klant en boekhoudkantoor werken samen en bepalen zelf welk deel de klant in handen neemt en welk deel aan ons boekhoudkantoor wordt toevertrouwd.

Via het facturatieprogramma van Admisol kan de klant zelf zijn verkoopfacturen opstellen en deze worden automatisch opgenomen in de online boekhouding. Bankgegevens kunnen rechtstreeks in Admisol ingelezen worden en te boeken aankoopfacturen kunnen ingescand worden.

Flexibele oplossingen

Dit boekhoudpakket is een van de meest gebruiksvriendelijke en flexibele oplossingen voor online boekhouden op de markt:

  • u hebt enkel een PC met internet nodig
  • hoeft geen programma's te installeren
  • hebt altijd de nieuwste versie
  • hoeft u geen kopzorgen te maken over back-ups

Met dit online systeem van boekhouden kunt u veel geld besparen omdat u geen software hoeft aan te kopen en enkel een jaarabonnement moet betalen. De kostprijs per gebruiker is €24.00 per maand en per 1.000 gebruikte boekhoudlijnen komt hier eenmalig €35.00 bij. Prijzen zijn exclusief BTW.

Contacteer ons gerust voor meer informatie over onze dienst online boekhouden.